Carnavalsfeest

Het carnavalsfeest is ondertussen een echte traditie geworden en een waar schot in de roos.

Voor alle kleuters en kinderen tot en met het 3de leerjaar wordt er een feest georganiseerd in de refter van de school. De leerkrachten voorzien dansjes en spelletjes, een echte DJ draait de plaatjes. Voor de ouders is er een praatcafé. Jong en oud is verkleed, dat brengt een extra leuke sfeer met zich mee. De popcornmachine werd dit jaar vervangen door raketijsjes en mini magnums. Chips en verschillende drankjes waren eveneens te verkrijgen aan de bar.

De leerlingen van 4, 5 en 6 krijgen een échte fuif, ouders niet toegelaten! Op een groot scherm verschijnen de clips van de gespeelde nummers; kinderen kunnen op het podium of in de zaal dansen. En voor wie liever wat praat dan danst, zijn er partytafels en stoelen klaargezet. De versiering met gekleurde spots, discoballen en slingers maakt het een tof geheel. de mediatheek werd voorzien van een “eigen bar” voor de kinderen.

Iedereen amuseerde zich geweldig goed. Wij hopen weer op een even groot succes volgend jaar. Tot dan!

Foto’s kan u hier bekijken.