Grootouderfeest

Op woensdag 14 november werden onze grootouders in de bloemetjes gezet op het jaarlijkse grootouderfeest. De kleuterjuffen hadden een nieuw concept uitgewerkt: de optredens vormden dit maal één groot verhaal, aan elkaar verteld door juf Elke.

Ze was verkleed als heks en op zoek naar haar kat, om samen haar verjaardag te vieren. Maar de kat was verdwenen! De heks ging langs bij verschillende personages in het bos. Hebben jullie mijn kat misschien gezien?

Ze ging op bezoek bij de elfjes, de rockende kikkers, de kabouters, de lieve konijntjes, de muizen en de poesjes.

Na de voorstelling konden de grootouders genieten van koffie, thee, wijn, frisdrank en cake en kregen ze nog een zelf geknutseld geschenkje, aangeboden door hun kleinkind.

Een warm applaus voor de juffen die weer erg mooie kostuums maakten en een toffe verhaallijn uitschreven. Een dikke proficiat voor al onze kindjes die meedansten op het podium. Een hartelijke dank u wel voor de mensen van het oudercomité die mee kwamen helpen.

En uiteraard willen wij ook alle grootouders bedanken die tijd vrijmaakten om langs te komen. We hopen dat jullie met volle teugen genoten hebben van deze speciale dag!

Foto’s kan u hier bekijken.