Ouder- en grootouderfeest

Op dinsdag 14 en woensdag 15 oktober lieten de kleuters zich weer van hun schattigste kant zien: het was traditiegetrouw feest voor alle ouders en grootouders! Dit jaar stonden de optredens volledig in het teken van Disney; met figuren die tijdloos zijn en tot ieders verbeelding spreken, met muziek die wondermooi of juist heel grappig is. Mickey en Minnie Mouse, Donald Duck, Elsa de ijskoningin, Sneeuwwitje en de 7 dwergen, Ariëlle en de leeuwenkoning kon je op het podium bewonderen. De juffen hadden, met hulp van enkele bereidwillige ouders, fantastische kostuums gemaakt. De show was een echt spektakel, met een grote Disney-stoet als slot.

Nadien kon iedereen in de refter genieten van een hapje en een drankje. De kinderen brachten hun grootouders een mooi zelfgeknutseld cadeau.

Zijn jullie ook al benieuwd naar het thema van volgend schooljaar?

Foto’s van het (groot)ouderfeest kan je hier bekijken.