Ouder- en grootouderfeest

Op dinsdag 6 en woensdag 7 oktober werden de ouders en grootouders verwend op het jaarlijkse ouder- en grootouderfeest. Dit jaar stond het huis als thuis centraal.

De kleuterjuffen en alle kleuters vertelden het verhaal van de kleine mannetjes die een huis zoeken. Hun huisje is kapot, dus moeten zij een andere plek zoeken. Ze  proberen bij de vogels, de kikkers, de bijen en de konijnen. Geen enkel huis is goed. Dan komen ze bij de vrouwtjes terecht. Gelukkig kunnen ze hier blijven wonen!

In een lange stoet hebben alle kleuters nog eens naar hun fiere ouders en grootouders gewuifd en hun versje opgezegd:  

Ik heb een heel groot huis.

Het is mijn thuis.

Deurtjes open, deurtjes toe.

KIEKEBOE !

Na het mooie optreden konden de ouders en grootouders nagenieten met koffie, thee, wijn, frisdrank en cake. Als kers op de taart kregen ze nog een mooi zelf geknutseld geschenkje van hun kapoen.

Een groot applaus voor de juffen die zich zo hard hebben ingezet om er een succes van te maken. Een dikke proficiat voor al onze kleuters die zo goed meedansten op het podium. Een hartelijke dank u wel voor alle mensen die mee hebben geholpen met het maken van de mooie kostuums! Uiteraard willen we ook alle ouders en grootouders bedanken om zo talrijk te komen kijken. We hopen dat u hebt genoten van deze speciale show!

Foto’s kan u op de website bekijken.