Halloween Swingpaleis

Net zoals vorig schooljaar, organiseerde 6A/B een swingpaleis in Halloweenthema. Zaalversiering, affiches, liedjeskeuze, presentatoren, techniekers, optredens,… Voor elk talent was er een taak voorzien. De voorbereiding gebeurde met veel inzet, enthousiasme en verantwoordelijkheidszin.

De mediatheek zat op woensdag 25/10 afgeladen vol met allemaal griezelig verkleedde kinderen van de lagere school. Ook de ouders van onze laatste jaartjes waren uitgenodigd om dit spektakel mee te beleven. De sfeer zat er goed in, er werd gezongen, gedanst, punten gesprokkeld,… De jongens tegen de meisjes, u kent het nog wel van vroeger! De meisjes bleken het sterke en slimme geslacht en wonnen deze editie van het Halloween Swingpaleis.

Voor onze allerjongsten is de show een beetje te griezelig… De kleuters hielden dan ook hun eigen Halloweenfeestje in de klas, met verkleedpartij en muziek.