Halloween 2015

Naar jaarlijkse gewoonte heeft het 6de een enge Halloweenshow georganiseerd. Woensdag 28 oktober zat de mediatheek helemaal vol met zombies, heksen, skeletten en weerwolven! Ook de ouders van de leerlingen van het 6de waren uitgenodigd om mee te komen sidderen en beven. Met veel inzet en enthousiasme hebben de leerlingen van 6A/B en hun juffen een griezelig spektakel ten beste gegeven gevuld met liedjes, dansen, quizvragen en Halloweenopdrachten. Het was een spannende wedstrijd tussen de jongens en de meisjes. Op het einde van de show waren de jongens de grote winnaars.

Een grote pluim voor alle leerlingen van het 6de en hun juffen voor deze prachtige -maar vooral griezelige- Halloweenshow !

Ook de allerjongsten hebben Halloween gevierd ! Zij hebben een Halloweenmodeshow gehouden en volop gezongen en gedanst. Wat is Halloween toch fijn !

De foto's van het griezelige Halloweenfeest kan u op de website bekijken (als u durft).