Ontbijt

“Niets zo heerlijk als een lekker uitgebreid ontbijtbuffet om een zondagochtend mee te beginnen.”

Dat dacht ons oudercomité en ze organiseerden voor alle kinderen en hun familie op zondag 16/11 een ontbijt op school. We kregen 270 inschrijvingen binnen: een knappe start voor een initiatief dat voor de eerste maal georganiseerd werd! Het ontbijtbuffet bleek een schot in de roos. 

Bij het binnengaan in de school rook je meteen de geur van vers gebakken pannenkoeken. Niet zo voor zoetigheid? Je kon ook kiezen voor vers gemaakt roerei met pistolets, sandwiches of brood, rechtstreeks van de warme bakker. Nog meer honger? Geen probleem; er was ook een ruime keuze aan broodbeleg (kaas, salami, slaatjes,…) en wel 3 soorten cornflakes! Ook verschillende fruitsoorten lagen in een grote mand te wachten om opgegeten worden. Een beetje dorst? Koffie, thee, fruitsappen en melk stonden voor de mensen klaar, zelfs een glaasje cava was mogelijk. Kortom, voor elk wat wils en zoveel je wou.

De organisatie verliep vlekkeloos en niemand kwam iets tekort. Dat werd meteen duidelijk aan de vele positieve reacties die we binnenkregen.

Een dikke merci aan het oudercomité en alle helpende handen. Jullie hebben dit voortreffelijk gedaan! 

Foto’s kan je hier en hier bekijken.