Ouderfeest

Op dinsdag 7 mei vierden we feest voor alle mama’s en papa’s. De juffen maakten er, zoals elk jaar, een erezaak van om de kinderen in prachtige kostuums en op een knap versierd podium te laten optreden.

Onze ouders werden getrakteerd op een mooi voorgedragen gedicht en een dansje in het thema “Ter land, ter zee en in de lucht”. Stewardessen, piraten en piloten passeerden de revue! De kindjes van de 3de kleuterklas brachten zelfs een Frans liedje, samen gezongen met handpop Pistache.

Nadien konden mama’s en papa’s genieten van een drankje en een stukje cake. De kindjes kwamen hen achteraf nog verrassen met een mooi, zelfgeknutseld cadeau.

Dank aan alle enthousiaste hulp en inzet van de juffen. Dank aan de kinderen van 4A, die aan onze ouders beleefd de weg wezen naar de mediatheek. Ook bedankt ouders, voor jullie opkomst. We hopen dat jullie een fijne namiddag beleefden!

Foto’s kan u hier bekijken.