Paashaas op bezoek

Op vrijdag 29 maart lag het avonturenpad vol met paaseitjes! Zou de paashaas langs geweest zijn? Wat was dat daar in de verte? Ja hoor, een groot, bruin konijn wat een wit staartje en witte buik huppelde vrolijk rond over het grasveld. Hij was op weg naar de Vlindertuin om de kindjes uit te nodigen mee paaseitjes te rapen.

De kleuters van de Duizendpoot en het 1ste en 2de leerjaar mochten eveneens met de paashaas mee huppelen en eitjes rapen. En zo’n groot en zacht konijn, dat mocht toch ook wel eens geknuffeld en geaaid worden zeker?

Onze kindjes gingen ’s avonds met een glimlach op de snoet en een mooi gevuld, zelf geknutseld paasmandje naar huis.

Ook de oudere kinderen was de paashaas niet vergeten. Hij had voor elk van hen 2 verpakte chocolade eieren naar de klas gebracht.

Zien we jou volgend schooljaar terug paashaas?

Foto’s van het eitjes rapen kan u hier bekijken.