Schoolfeest

Ter land, ter zee en in de lucht

Het was dit jaar bang afwachten wat weerman Frank Deboosere ons kon vertellen over de weersverwachtingen op zaterdag 1 juni… Het was niet echt warm te noemen, maar … er is geen druppel regen gevallen en daar zijn we de weergoden zeer dankbaar voor!

Ondanks het minder goede weertje, zat de sfeer er goed in. Jullie zijn weer massaal naar ons schoolfeest geweest, de speelplaats zat zoals alle jaren afgeladen vol met blije gezichten.

De leerlingen gaven het beste van zichzelf op het podium. Jullie konden optredens bewonderen van stoere kinderen op een moto, piraten en hun boten, vliegtuigen en stewardessen,… Kortom “Ter land, ter zee en in de lucht” viel er heel wat te beleven! Mama’s en papa’s genoten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich konden amuseren aan de verschillende spelkraampjes: eendjes vissen, sjoelbakken, schminken,…

Foto’s kan u hier binnenkort bekijken.