Sint

Dit jaar had de Sint onze school uitgekozen om zijn caravan neer te zetten gedurende zijn verblijf in Belgiƫ ! Wat was het leuk om door de raampjes naar binnen te gluren om de restjes van het ontbijt van Sint en Piet te zien liggen of proberen te ontdekken welke cadeautjes er allemaal in de zak zaten !

Op 4 december was de grote dag eindelijk aangebroken: de Sint en zijn Pieten zouden zich eindelijk laten zien en feestelijk ontvangen worden op school. Alle leerlingen verzamelden zich rond de caravan. Na het zingen van enkele liedjes (en nadat de Sint zijn onderhemd en onderbroek had teruggekregen van Piet) kwam het verlossende woord: Op onze school zijn geen stoute kinderen !

De kleutertjes hebben de Sint, Kokspiet en de andere Pieten een hartelijk welkom gegeven en kregen een zaal vol cadeautjes !!

Ook de grote(re) kinderen kregen een bezoekje van de Sint en zijn Pieten die langskwamen met een zak vol snoep en speelgoed.

Bedankt voor jullie bezoek en tot volgend jaar Sint, Kokspiet en Pieten !!