Speelgoedbeurs

Op zaterdag 20 oktober 2012 organiseerde het oudercomit√© van onze school voor de tweede maal een speelgoedbeurs. Ditmaal onder een iets andere formule, de standhouders prezen zelf hun waren aan en er was een uitbreiding voor kinderkleding en babyspullen. Vanaf 8u30 werden de tafels geschikt en de prijskaartjes aangebracht. Er was een grote verscheidenheid aan speelgoed en andere spullen. Om 10 uur mocht het publiek binnen om te komen kopen. Sommige kramen hadden veel aantrek.   Er werden ook veel hotdogs gesmuld. De kopers kwamen verspreid over de voormiddag zodat iedereen voldoende ruimte en tijd had om rond te kijken. Het was een geslaagde speelgoedbeurs en misschien maken we er een jaarlijkse traditie van ?