Sportdag

Op donderdag 6 juni kon je de sportkriebels goed voelen op onze school: sporten in een heerlijk zonnetje, dat kon alleen maar gezellig en plezant worden natuurlijk :).

5 en 6 gingen “op verplaatsing”: zij sportten een halve dag op de Moorlandvelden. Tennis, baseball, verspringen en paalbal stonden op het programma.

1, 2 en 3

sportten een ganse dag op het terrein van de school. Hockey, basket, voetbal, … kortom een variatie aan activiteiten passeerde de revue. Voor elk wat wils dus!

Het 4de leerjaar kreeg een iets specialere dag… Zij mochten op uitstap naar Sint Niklaas om er te sporten met de enige echte Kim Gevaert! Zij werkte het GO Active programma uit: dit zijn verschillende conditietests om op school uit te voeren. Wie inschreef voor Go Active, kon een ontmoeting winnen. De kinderen van 4A waren bij de gelukkigen ?

Ook onze kleuters hebben een sportieve dag achter de rug. Zij deden eveneens verschillende bewegingsopdrachten onder leiding van de kleuterjuffen. Het stepparcours, de waterestafette en de parachute waren maar enkele van de vele favoriete activiteiten van onze kleuters.

Moe, voldaan en met rode kaakjes (van de inspanning én van de eerste zonnestralen) keerden onze leerlingen na een actieve dag weer naar huis. Volgend jaar maken we zeker een nieuwe afspraak om de sportkriebels levend te houden!

Benieuwd naar de sfeerbeelden? Foto’s van onze sportende kleuters kan u hier en hier bekijken.