Verkeersweek

Nu het nieuwe schooljaar echt van start is gegaan, zien we overal kinderen naar school fietsen, wandelen of zelfs steppen. Onze kinderen weten maar al te goed hoe belangrijk veiligheid in het verkeer is. Om het nieuwe schooljaar veilig in te zetten hebben we een hele week bezoek gekregen van de twee fluomeisjes die aan de ingangen van de school lieten zien hoe het moet. Als afsluiter van onze veilige eerste schoolweek was er zelfs een heuse dikke duimen verkeersquiz ! Er werden vier groepen gevormd: Het eerste en tweede leerjaar, het derde en vierde leerjaar, het vijfde en zesde leerjaar en tenslotte het juffenteam. Het was een heel leuke quiz met allerlei verkeersvragen. Na een spannende strijd heeft het team van het vijfde en zesde leerjaar de 'Gouden Duim' weggekaapt ! Een dikke proficiat !

Om deze week feestelijk af te sluiten hebben alle kleuters en leerlingen van de lagere school het dikke duimenlied gezongen.

Een feestelijke en veilige inzet van het nieuwe schooljaar !

Foto's kan je bekijken op de website en de klasblog.