Schoolfeest

Het weer voor zaterdag 10 mei zag er niet rooskleurig uit: erg wisselvallig, regen en wind. Dus…, voor de eerste keer in meer dan 20 jaar werd ons schoolfeest binnen georganiseerd! Het werd een drukke, maar vooral een gezellige samenkomst.

De kinderen konden nog steeds alle spelletjes spelen en zo punten verdienen om aan het lottokraam iets uit te kiezen. Eendjes vissen, knoopgooien, sjoelbakken, laten schminken,… voor elk wat wils!

In de refter werd eten en drinken voorzien. Een hamburger, frietjes, een ijsje, koffie, frisdrank, een biertje,… ook voor de volwassenen voor elk wat wils!

De mediatheek werd mooi versierd met muzieknoten, slingers en ballonnen, want de optredens zouden hier plaatsvinden. Met prachtige kostuums en toffe meezingers mochten alle kinderen eens op het podium verschijnen en een leuke dans opvoeren met de klas.

Als primeur dit jaar, werd ons schoollied voorgesteld. Live gezongen door enkele leerlingen en begeleid op de gitaar door meester Kris.

Ondanks het slechte weer, werd dit schoolfeest toch weer een succes dankzij jullie, de kinderen, de leerkrachten, het oudercomité. Bedankt voor uw komst en enthousiasme!

Foto’s kan u hier bekijken.

Klik hier voor het schoollied en bijhorende tekst.