Zeppe & Zikki op bezoek

Een tijdje geleden riepen Zeppe en Zikki alle scholen op om deel te nemen aan een wedstrijd. Ze vroegen om een eigen versie van hun clip Hougabouga op te nemen. De tweede en derde kleuterklas filmden hun clip op de schoolbus en verzamelden vele likes op youtube. Joepie, we kregen bericht we hadden gewonnen !

Vandaag dinsdag 9 juni was het dan eindelijk zover, we kregen bezoek van Zeppe en Zikki. Met hun fluohesjes aan stonden de kleuters Zeppe en Zikki op te wachten op een versierde speelplaats. Waauw, de kleuters werden er zelfs even stil van. Zeppe en Zikki werden geknuffeld door de kleuters. We dansten samen ons winnende clipje en ook Zeppe en Zikki dansten mee. Daarna dansten Zeppe en Zikki de Hougabouga en deden we flink mee met de pasjes. We maakten een groepsfoto voor de reporter van het Polderke en deden nog een echte fotoshoot met Zeppe en Zikki. De kleuters hebben genoten van het bezoek van Zeppe en Zikki. Proficiat aan de kleuters en bedankt aan alle stemmers !

HOUGABOUGA !

De foto’s zijn te bewonderen op de blog van de duizendpoot en op de website van het Polderke ( donderdag verschijnen de kleuters ook op de voorpagina ).